Hvad siger kursisterne om Bliv kæresteklar?

  Her på siden kan du møde nogen af mine kursister, som fortæller, hvad de har fået ud af deres forløb.
  Læs hvilken fantastisk rejse de hver især har været på, og hvordan det har forandret deres kærlighedsliv.

  Jeg fandt glæden og kæresten fandt mig!

  Hos Stellah gik det op for mig, at det var mit tilknytningsmønster og et knust hjerte, der havde spændt ben for mig – det gør det ikke længere!

  FØR JEG BLEV KÆRESTEKLAR

  Jeg har været på SÅ mange dates, men der skete næsten altid det samme: Jeg fik en masse opmærksomhed fra manden. Men jeg var ikke rigtig interesseret i ham og sagde pænt nej tak. De få, som jeg faldt for, ja de afviste mig efter første eller få dates. Øv, hvor blev jeg træt af at date.

  EFTER JEG BLEV KÆRESTEKLAR

  Kort efter forløbet sad jeg i S-toget og fik øjenkontakt med en mand. Normalt ville jeg have kigget væk igen, for han var tiltrækkende. Men nu lod jeg min indre kvinde “lege”, og det varede ikke længe, før han rejste sig – jeg blev et øjeblik bange for, at han skulle af, men i stedet kom han stille og roligt over til mig og spurgte: “Må jeg sætte mig her?! Inden jeg fik tænkt mig om, havde min “indre kvinde” svaret med et stort smil: “Ja, det vil jeg nyde, at du gør!” Derfra gik vores snak ubesværet og hyggeligt og vi aftalte at ses igen. Det har vi så gjort lige siden 🙂

  Lys fra Sylvia

  Sylvia blev fundet af en kærste!

  Sådan fik Tania, Charlotte og Hanne det kærlighedsliv, de drømte om

  Hør hvad tidligere kursister siger, og hvilken rejse de har fået i deres kærlighedsliv.

  Jeg tillader mig selv at modtage og mærke kærlighed og omsorg” – Lene

  “Jeg er blevet bedre til at stå ved mig selv og skabe relationerne. Være i livet med bevidsthed.” – MiaMaja

  “Jeg har fået en kærste, som jeg er ved at flytte sammen med.” – Tania Cortes

  “Det har rykket vildere end noget andet i mit liv.” – Charlotte Ewald

  “Ved enkle teknikker er det lykkes mig at hele gamle kærlighedsmønstre.” – Hanne Herlin

  “Har åbnet for at jeg er i min trygge tilknytning i dag” – Hanne Herlin

  Anbefalinger fra andre kursister

  Resultater på kort tid

  “Jeg valgte uddannelsen for at blive bedre til parforhold. Jeg ønskede mere mod på kontakt med kvinder. Større evner til korte og lange forhold. Det gode ved uddannelsen er det jeg kom i kontakt med mig selv, med andre – og fik inspiration og nogle ny indfaldsvinkler. Jeg var glad for den store indlevelse hos Connie og evnen til at skabe resultater på kort tid. Jeg fandt senere sammen igen med min kæreste gennem 10 år.”

  Fået en dejlig kæreste 🙂

  “I mit daglige arbejde som IT konsulent bruger jeg det, jeg lærte til at få positive relationer til både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer, og for at have en god kommunikation om opgaverne. I mine private relationer bruger jeg også metoderne, så mine relationer er positive og harmoniske. Jeg har fået viden om, hvordan vores tilknytningsmønstre påvirker vores relationer. Især er jeg glad for, at jeg nu evner, at de bliver tilfredsstillende. Jeg har også fået en dejlig kæreste 🙂 . Connie har en meget behagelig undervisningsstil, hvor både teori og praksis bliver præsenteret spændende og levende.”

  Stor grad af tillid og hjerterum

  “Jeg var glad for den store grad af tillid og hjerterum, der hurtigt blev skabt. Og både få lov til at fortælle min historie og lytte på andre deltageres historie – var givende. Der var en virkelig god balance og kobling mellem det teoretiske (tilknytningsformerne) og de praktiske øvelser, der bl.a. hjælper til at lande nervesystemet.
  Connie er meget kærlig, “spot on” og nærværende. Hun har en meget stor viden, som hun øser ud af – mange tak”

  Slappe af med det som ER

  “Undervisningen har givet mig så meget mening, med det jeg i forvejen viste. Du tog hånd om os alle, og jeg/ vi er blevet mødt, se, hørt og forstået.
  Så derfor har det været en fantastisk rejse hvor jeg har lært utrolig meget og jeg har virkeligt forandret mig og givet mig en indsigt til at slappe af med det som ER (som om nogle brikker er faldet på plads).”

  Er i godt humør

  “Jeg er blevet ”en bedre udgave af mig selv” og indgår i meget mere balancerede relationer end før.
  Jeg opdagede et mønster, jeg havde med at gøre al ting selv. Jeg er nu blevet bedre til at række ud efter hjælp i stedet for at blive stresset, og det betyder, at jeg er i godt humør. ”

  En dejlig fornemmelse i kroppen

  “Tusinde tak for sidst:-)) hold op hvor det var nogle super lærerige dage. Har gået med smil på læben og en dejlig fornemmelse i kroppen lige siden.”

  Vi er elsket som vi er

  “Efter uddannelsen hviler jeg meget mere i den trygge tilknytning. Jeg ved og forstår hvordan jeg finder tilbage i mig selv, hvis jeg alligevel bliver hylet ud af den.
  Samtidig er det blevet tydeligt for mig, at vi på dybeste niveau er elsket som vi er og det er den kærlighed som kitter os sammen.
  Jeg kan mærke mine grænser og jeg tør formulerer dem selv om det har givet lidt rystelser ud i netværket. Jeg er ikke længere hende den rummelige som fikser alt og alle. Det er en kæmpe befrielse.
  Denne uddannelse kan kun ændre dit liv til det bedre. Du får mulighed for at gøre en kæmpe forskel for  dig selv, men også for andre. Medens jeg skriver sidder jeg og bliver helt glad i hjertet og jeg kan mærke at mundvigene kun vil opad……”

  Fået en fantastisk kæreste

  “Jeg har fået en fantastisk kæreste efter forløbet. Jeg startede for at finde ud af det der med kærligheden, i første omgang var det personligt, men på længere sigt også fagligt og professionelt.
  Det lyder for godt til at være sandt, men faktisk har jeg ved at bruge de værktøjer, som vi får, fundet eller tiltrukket den mand som passer perfekt ind i mit liv. Ja, via værktøjerne så var det meget let at finde ham og tage imod ham, da han dukkede op.
  Jeg kan slappe af i relationen og bare være mig, hvilket ikke har været tilfældet i mine forgående parforhold (eller 24 årige ægteskab). Jeg kan nu stoppe op og grine lidt af det hele, når mine mønstre løber af med mig. Faktisk er det også blevet mindre og mindre, det der med at mit mønster løber af med mig.
  Jeg kan varmt anbefale dig, at tage Connies forløb, hvis du ønsker at lære noget mere om relationer, kærlighed og hvordan man får en kvalitets kæreste.”

  Mere kærlighed

  “Connie’s fine undervisning og formidable vidensbase gør, at vi efter uddannelsen kan gå ud i verdenen og for alvor gøre en forskel. Vi bringer mere kærlighed og tryghed ind i verdenen, hvilket er en smuk ting.”

  Jeg er i dag i en relation

  “Uddannelsen har ændret mit liv, og har været en kæmpe indflydelse på at jeg i dag er i en relation, kan sige til og fra, være mig selv sammen med andre. De teknikker og det nærvær, Stellah (Connie) har bidraget med, er fuldstændig Fantastisk!”

  – Kamilla

  Alle bliver støttet

  “Mange tak for et rigtig godt modul. Jeg er meget taknemmelig, inspireret og har lyst til at arbejde meget mere med dette her. Jeg er imponeret over hvordan du som underviser og terapeut for en så blandet gruppe, kan rumme, balancere, omstrukturere rummet og indholdet, så alle bliver støttet og lærer af det der foregår i rummet.”

  – Berit

  Jeg kan tage imod kærlighed

  “Mit liv er 180 grader anderledes end da jeg første gang trådte ind på din 1. sal. Jeg er dig så dybt taknemmelig for din læring, din autenticitet, din kærlige tilgang og blidhed.
  Det blev prikket hul på en kæmpe ballon på første dag og rejsen har været udfordrende. Men hvilket liv jeg har i dag❤️
  Med de indsigter, der startede ved dig har jeg kunne lære mine døtre om tryg tilknytning.
  Mine nye relationer er så dybe og ægte at jeg får øje på mine kvaliteter (ikke mine fejl) og kan i dag bede om hjælp, kan bidrage med min visdom uden fordømmelse, og jeg kan tage imod kærlighed.
  Jeg er i en ny relation, hvor vi kan tale åbent og kærligt om det der gør os bange og derved komme tættere og dybere i større og større kærlighed. Jeg kunne blive ved men så bliver det en dagbog?”

  – Kamille

  Mødt en fantastisk mand

  “Jeg har en kæmpe ro indeni. Jeg er sådan helt igennem glad. På trods af, at de ydre vilkår stadig er usikre og udfordret. Det har været en fantastisk uddannelse og helt klart noget jeg gerne vil arbejde meget mere med.
  Jeg har mødt en fantastisk mand, jeg ved ikke hvilken udvikling det tager. Men jeg ved, at jeg virkelig nyder de stunder vi har haft sammen.
  Og uanset hvad – så viser det mig at mange af mine chok og traumer er ved at være opløst, da jeg er bevidst om, at jeg ikke ville kunne føle alt det jeg føler, hvis jeg stadig kæmpede og var i overlevelses-tilstand. Og da slet ikke have lyst til at tage en mand så nær. Så jeg vil sige, på taknemmelig vis, at jeg igen er landet i livet.”

  – kvinde sidst i 30’erne

  Blivkæresteklar.dk